Camera Alarm Brand beveiliging Installatiebedrijf Meijer

Beveiliging

Alarmsysteem
Een alarmsysteem heeft tot doel een inbraak te signaleren. Dus wilt u meer zekerheid, dan is het Beveiligings Plan misschien iets voor u? Het Beveiligings Plan biedt u een betrouwbaar beveiligingsplan met onder meer een elektronische alarminstallatie, volledig afgestemd op uw situatie, budget en wensen.

Camerabeveiliging
Signaleren in een vroeg stadium is het middel om ongenode gasten buiten de deur te houden. Naast een inbraaksignaleringssysteem is camerabewaking een handig hulpmiddel. Camera’s vormen de extra ogen op plekken rondom uw woning of perceel die u zelf niet altijd kunt overzien. Door de gemaakte camerabeelden neemt de pakkans van de vandaal of dief toe en het bewijs van zijn daad is snel geleverd! Bovendien bent u niet langer afhankelijk van de oplettendheid van omwonenden of toevallige passanten.

Brandbeveiliging
In minder dan vijf minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een grote uitslaande brand. Bij meer dan 60% van de woningbranden zijn wij mensen zelf de veroorzaker. Met enkele voorzorgsmaatregelen kunt u de kans op brand minimaliseren.

Om een brand bij u thuis tijdig te ontdekken, kunt u het beste meerdere rookmelders laten installeren. Als u een alarmsysteem heeft, kunt u de rookmelders aan laten sluiten op dit systeem zodat bij brand het signaal wordt doorgegeven aan de alarmcentrale.