Licht en Krachtstroom Installatie Montage Meijer

Licht- en kracht installaties

Installatiebedrijf Meijer levert en installeert betrouwbare licht- en kracht installaties. Met onze kennis en ervaring, ontwerpen en realiseren wij installaties waar u op kunt vertrouwen. Installaties die voldoen aan de geldende eisen en normen.

Lees meer
Zwakstroom Licht

Zwakstroom installaties

De huidige zwakstroom installatie gaat verder dan de bekende deurbel. Centrale besturing van verlichting, intercom installaties, camera installaties en beveiligingsinstallaties (brand en inbraak) voor in een behoren tot de mogelijkheden. Kortom, ook uw zwakstroominstallatie is bij Installatiebedrijf Meijer in goede handen.

Lees meer
Zonnepanelen Montage Installatie Meijer IBM Landgraaf

Zonnepanelen

‘’Voor niks gaat de zon op’’ een bekende uitspraak. Zonne energie is voor iedereen gratis op te wekken energie en zo kan je dus geld besparen op het jaarlijks verbruik. Maar we maken de wereld ook een stuk duurzamer doordat we steeds minder fossiele brandstoffen verbruiken en de CO2 uitstoot tegen gaan. Win – win situatie.

Lees meer
Infrarood panelen plafond Installatiebedrijf Meijer

Infrarood panelen

Infraroodverwarming voel je direct, net als de stralingswarmte van de zon. Stralingswarmte wordt opgeslagen door meubels, wanden en vloeren, die deze warmte ook weer afgeven aan de lucht. Zo wordt de kamer comfortabel warm en kan de verwarming geregeld worden met een thermostaat. Aangestraalde objecten worden warm, en warmen indirect de lucht op.

Lees meer
Infrarood vloerverwarming IBM Installatiebedrijf Meijer

Elektrische vloerverwarming

De elektrische vloerverwarming wint de laatste jaren in populariteit ten opzichte van de op water gedragen vloerverwarmingsystemen. Elektrische vloerverwarmingen worden tegenwoordig vaak als hoofdverwarming gebruikt in combinatie met zonnepanelen om uw stroomverbruik terug te winnen doormiddel van gratis energie, vooral als u kiest voor uw complete woning elektrisch te verwarmen, badkamers worden met dit systeem als hoofdverwarming, verwarmd.

Lees meer